Membrii Casei Regale britanice sărbătoresc Crăciunul după un ritual bine pus la punct.

Potrivit marieclaire.com, Regina Elisabeta este un adevărat conducător și când vine vorba despre organizarea Crăciunului Regal. Cea mai importantă regulă este că de Sărbători Familia Regală sărbătorește împreună.

Mai jos puteți vedea care sunt cele mai surprinzătoare 12 tradiții de Crăciun:

 1. Membrii Casei Regale sunt obsedați de felicitările de Crăciun. Regina Elisabeta și Prințul Philip trimit anual aproximativ 750 de felicitări semnate de mână.
 2. Regina Elisabeta nu uită în niciun an de organizațiile caritabile locale. Alteța sa face donații consistente an de an.
 3. Întreaga familie regală se reunește an de an la Sandringham House în Norfolk, iar Regina închiriază un întreg tren pentru a ajunge acolo. Restul familiei ajunge la Sandringham House în Ajun, în ordinea importanței.
 4. Prințul William și Prințul Harry joacă în fiecare an un meci de fotbal în Ajunul Crăciunului.
 5. Familia Regală are doi brazi de Crăciun, unul mare, natural, și unul artificial de culoare argintie, vechi de peste 30 de ani, pe care îi decorează împreună în după-amiaza de Ajun.
 6. Regina își face cumpărăturile la un magazin vestit în Marea Britanie, care rămâne deschis câteva ore în plus în ziua în care Majestatea sa își anunță sosirea.
 7. Cadourile sunt deschise în Ajun, după ce Prințul Philip face anunțul oficial privind deschiderea cadourilor. Totuși, Prințul William a mărturisit că aproape în fiecare an Prințul George fură cadourile sale de sub brad și le deschide mai devreme.
 8. Toți membri staff-ului primesc cadouri.
 9. Regina spune glume pentru întreaga familie.
 10. Băutura este foarte impotantă la masa de Crăciun. Regina bea gin, Prințul Philip bea bere, iar restul membrilor Casei Regale se răsfață cu vin.
 11. Copiii nu au voie la cina de Crăciun. Ei sunt trimiși la „creșă”.
 12. Meniul de la cina de Crăciun este scris în franceză, iar codul vestimentar este black-tie.

Sursă foto: Shutterstock


Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: