Millie Bobby Brown (16 ani) interpretează rolul principal în noua producție Netflix, „Enola Holmes”, care prezintă aventurile surorii lui Sherlock Holmes.

Deși este britanică, povestea lui Millie Bobby Brown începe la Marbella, acolo unde s-a născut pe 19 februarie 2004 și unde a trăit până la vârsta de 4 ani. Ulterior, familia Brown s-a mutat înapoi în Anglia, emigrând mai apoi în Statele Unite.

Tânăra actriță a ajuns să meargă la castinguri pentru roluri importante, iar părinții i-au fost întotdeauna aproape. Pop Buzz scrie că Robert și Kelly Brown, părinții lui Millie, au vândut tot ce aveau ca să se mute la Hollywood pentru a-și ajuta fiica să devină actriță. Familia a trecut prin multe greutăți până când Millie a obținut primul ei rol important în producția „Stranger Things”.

Tânăra actriță a mărturisit de curând pentru SCREENRANT că a fost pe punctul de a renunța la cariera sa după ce a fost refuzată la audițiile pentru „Game of Thrones”.

Totuși, Millie se bucură acum de un succes extraordinar, fiind una dintre cele mai apreciate tinere actrițe. Numele său a căpătat și mai multă rezonanță după ce a primit rolul Enola Holmes, în producția cu același nume a Netflix, în care joacă alături de Henry Cavill, Helena Bonham Carter și Sam Claflin.

Millie Bobby Brown este cea mai tânără persoană care figurează pe lista Time 100 a celor mai influenți oameni din lume și este cel mai tânăr ambasador al bunăvoinței UNICEF.

Millie Bobby Brown mai are trei frați: Paige, Ava și Charlie.

Sursă foto: Instagram @milliebobbybrown


Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: