Oana Roman a mărturisit că este în febra pregătirilor pentru sfârşit de an, însă a avut parte de o surpriză uriaşă şi foarte emoţionantă chiar din partea mamei sale, Mioara Roman. 

Oana a mărturisit că a fost extrem de emoţionată de gestul făcut de mama ei, care a vizitat-o recent şi i-a adus o scrisoare în dar cu ocazia sărbătorilor. 

Mioara Roman a vrut să îi facă acest cadou special fiicei sale. Nu a scris-o cu mâna ei, din cauza problemelor de sănătate pe care le are şi nu îi permit să îşi folosească mâna, dar a rugat o asistentă să o ajute. Momentul a emoţionat atât de tare pe Oana Roman încât a vrut să împărtăşească cu fanii săi de pe reţelele de socializare acest episod minunat. 

"A venit mama în vizită și ne-a adus o super surpriză.(...) Din păcate, mama nu mai poate scrie din cauza parezei la mână. A rugat o asistentă de la centru să îi scrie o felicitare pentru noi. Mi s-a părut absolut înduioșător! ", a spus Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

"Dragă Oana, cu ocazia Sfintelor Sărbători îți adresez felicitările mele din suflet, sperând că le vei primi cu inima deschisă. Te sărut cu drag, iar pe Isabela o îmbrățișez și îi doresc o viață frumoasă!, cu drag, mama!", este scrisoarea scrisă de Mioara Roman pentru Oana și Isa.

Sursa foto: Agerpres