Victoria Azarenka (32 ani) este una dintre cele mai apreciate tenismene.

Originară din Belarus și reprezentantă a acestei țări, Azarenka a avut un start formidabil odată cu intrarea în circuitul profesionist de tenis. Ea a câștigat de două ori Australian Open, în 2012 și 2013. A fost finalista de trei ori la US Open (2012, 2013 și 2020) și a fost semifinalistă la Roland Garros (2013) și Wimbledon (2011, 2012). De asemenea, ea a obținut medalia de bronz în proba de simplu la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

La vârsta de 15 ani s-a mutat în Statele Unite, unde locuiește și astăzi. În State l-a cunoscut pe Billy McKeague. În 2016, Victoria l-a născut pe Leo, fiul ei și al lui Billy McKeague.

Azarenka s-a despărțit de tatăl copilului imediat după turneul de la Wimbledon în 2017 și s-a trezit într-o luptă acerbă pentru custodia micuțului. După lungi procese și o absență de un an din circuit, Victoria a reușit să obțină custodia lui Leo.

Tenismena a declarat în repetate rânduri că nu dorește nimănui să treacă prin ce a trecut ea.

Din fericire, Victoria Azarenka și fiul ei sunt fericiți împreună, iar Leo, acum în vârstă de 5 ani, pare să fie și el pasionat de tenis. Cele mai recente fotografii publicate de Victoria îi arată împreună pe terenul de tenis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victoria Azarenka (@vichka35)

 

 

Sursă foto: Instagram


 

Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: