Ioana Voicu a născut prematur, după ce a ajuns de urgență la spital, cu hemoragie. Din fericire, atât mama, cât și bebelușul, se simt bine. Fiica lui Mădălin Voicu are o fetița și este în culmea fericirii.

Micuța a venit pe lume pe 21 aprilie, mai devreme cu aproape o lună: "A fost mai greuț, dar a trecut. Nu trebuia să se nască acum. Este prematur, puțin, nu exagerat. Totul a fost bine, nu mă așteptam. Pur și simplu am avut o hemoragie și am ajuns de urgență la spital. Mă gândeam că se întâmplă după Paște, cel puțin. Fetița este bine, mănâncă, doarme, este sănătoasă, i s-au făcut toate analizele, totul este bine", a declarat Ioana Voicu.

"Sufăr de endometrioză"

Fiica lui Mădălin Voicu a explicat de ce a născut prematur. Ea suferă de endometrioză: "A fost operație mai complicată. Pe lângă cezariană am mai avut o intervenție. Sufăr de endometrioză. A trebuit să îmi și cauterizeze și câteva chisturi. Recuperarea este puțin mai dureroasă, dar când o văd îmi trece tot! Are sigur buzele mele, ceea ce este foarte bine! Pot să spun că este foarte dulce. Nu a ieșit vânătă, roșie, este pur și simplu o păpușă", a mai declarat Ioana Voicu.

I-a ales deja numele

Vedeta a ales un nume deosebit pentru fetița ei: Annora, un nume pe care l-a visat acum trei ani.

"O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult acest nume, am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că dacă o să am o fetiță așa o va chema."

"A fost o sarcină cu mici urcușuri, coborâșuri..."

Fiica lui Mădălin Voicu și-a dorit foarte mult să rămână însărcinată. Ioana a ales să țină sarcina secretă pentru primele 6 luni, pentru că a avut parte de complicații în prima parte.

Ce este endometrioza?

Endometrioza este o afecțiune ginecologică caracterizată prin creșterea anormală a celulelor similare cu cele din mucoasa uterină în alte zone.

Aproximativ 15% din femei, în special cele tinere, sunt diagnosticate periodic cu endometrioză, însă endometrioza este încă o boală necunoscută în rândul femeilor și care produce confuzii chiar printre medici specialiști.

Endometrioza este a doua cea mai frecventă cauză a infertilității feminine. Diagnosticarea endometriozei se face mult mai dificil decât în cazul altor afecțiuni.

Endometrioza se poate instala pe diferite organe. Aceasta apare, în special la ovare, focarele endometriozei fiind diferite ca dimensiune și profunzime în funcție de stadiul evolutiv al bolii. Totuși endometrioza se poate localiza și pe alte organe și zone ale corpului, cum ar fi: colul uterin, suprafața exterioară a uterului, ligamentele care unesc uterul de pereții pelvini, intestinul, rinichii, vezica urinară, uretra sau pe cicatricile post-operatorii și în zona ombilicară.

Foto Facebook