Unii dintre cei mai apreciați fotbaliști ai planetei au respectat regulile dictate de pandemie și au arătat-o în fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Messi, Ronaldo și Suarez au petrecut Revelionul alături de familie.

Leo Messi, soția și copiii săi au fost în Barcelona și, deși îmbrăcați la patru ace, au petrecut acasă, respectând regulile de distanțare și protecție. „An nou fericit tuturor”, a transmis Messi.

 

Cristiano Ronaldo a fost și el acasă, alături de familia sa numeroasă. Georgina i-a fost alături.

„2020 nu a fost un an ușor, nu încape îndoială. Nimeni nu poate rămâne indiferent durerii și suferinței pe care COVID-19 a răspândit-o în întreaga lume.

Dar acum este timpul să ne revenim și să arătăm că, împreună, putem face diferența. Pentru că nu contează când de tare doare căzătura, ceea ce de definește este felul în care ne punem înapoi pe picioare și cât de repede suntem din nou pregătiți să trecem peste noi obstacole.

Deci, hai să încercăm să facem din 2021 un punct de cotitură, un nou început. Pentru că toți, și chiar mă refer la toți, putem încă să devenim cele mai bune versiuni ale noastre. Și dacă facem toți asta, ar putea ca acesta să fie secretul care să transforme toate lucrurile din jurul nostru în mai bine.

An Nou fericit! Fie ca 2021 să rămână în amintirea noastră pentru cele mai bune motive”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo.

 

Și Luis Suarez le-a arătat fanilor că s-a distrat alături de familie și a transmis un mesaj plin de speranță.

„2020 pleacă, un an dificil pentru toată lumea. Anul în care am suferit o pandemie globală, dar, în ciuda tuturor, să privim spre viitor și să fim pozitivi. În acest 2021 vă doresc multă sănătate și un AN FERICIT!!!!”, a scris Suarez.

 

Sursă foto: Instagram


Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: