Cântăreața s-a luptat timp de aproximativ două luni cu temutul virus. Invitată în emisiunea lui Howard Stern din America (The Howard Stern Show), Billie Eilish a dezvăluit că a fost diagnosticată cu COVID-19 vara aceasta, mai exact în luna august.

Artista a precizat că a fost vaccinată cu schema completă, iar acest lucru a scăpat-o din ghearele morții. Cântăreața în vârstă de 19 ani a susținut că dacă nu era vaccinată, cu siguranță ar fi murit. „Vreau să clarific că datorită vaccinului sunt bine”.
 
Câștigătoarea a cinci premii Grammy a ținut neapărat să vorbească despre pandemia de coronavirus și despre vaccinare.
 
„Am avut COVID-19. A fost grav. Nimeni nu știe asta! Nu am murit, dar asta nu face ca experiența să fie mai puțin groaznică. Încă mai resimt efectele secundare. Am fost bolnavă aproape două luni. S-a întâmplat în august, acum câteva luni. Aș vrea să clarific faptul că datorită vaccinului sunt bine. Cred că, dacă nu aș fi fost vaccinată, ar fi putut fi mai rău. Vaccinul este al naibii de uimitor. L-a salvat pe Finneas, fratele meu, mi-a salvat părinții, dar și prietenii” a declarat tânăra de  19 ani la emisiunea The Howard Stern Show
 
Billie Eilish a devenit în 2020 cea mai tânără artistă care a înregistrat piesa tematică a unui film Bond, iar în 2022 va intra în istoria festivalului Glastonbury cu titlul de cel mai tânăr headliner. 
 
Captură YouTube