Prințul William a mărturisit că haosul pune stăpânire câteodată pe familia sa și a relatat o povestioară amuzantă care-i are ca protagoniști pe cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, scrie Express.co.uk.

William a mărturisit că cei trei tineri membri ai Casei Regale acumulează câteodată prea multă energie, în special în timpul perioadelor de lockdown. Acesta a povestit că cei mici se dezlănțuie la petrecerile la care îi însoțesc pe el și pe soția sa, Ducesa Kate și că în acele momente haosul pune stăpânire pe familia sa.
 
Prințul a sppus că s-a simțit ușurat când școlile s-au redeschis in Marea Britanie după cinci luni cât au stat închise din cauza pandemiei.
 
Pentru William și Kate cele cinci luni au fost „foarte lungi”, după cum a mărturisit Prințul. „Cred că fiecare părinte a simțit o ușurare când s-au redeschis școlile”, a spus acesta.
 
George, Charlotte și Louis au avut și o activitate preferată în timpul pandemiei, după cum a povestit tatăl lor. Cei mici au luat cu asalt bucătăria și și-au descoperit o nouă pasiune – să prepare prăjituri. În perioada de lockdown bucătăria regală s-a umplut de făină și ciocolată.
 
Sursă foto: Instagram

Urmărește emisiunile tale favorite pe protvplus.ro: