Te-ai aștepta ca vedetele să aibă parte de cele mai bune condiții în spitale și maternități și nici să nu le treacă prin minte să nască acasă.

Totuși, câteva celebrități au ales să nască acasă și nu le-a fost rușine să povestească acest lucru, scrie Insider.

Hillary Duff este una dintre ele. Actrița a prezentat camera în care a adus-o pe lume pe fiica sa, Banks Violet în vârstă de 1 an. Duff spune că a avut un travaliu îndelungat, însă ar repeta oricând experiența.

Cindy Crawford și-a născut ambii copii acasă, după ce s-a împrietenit foarte bine cu o moașă. Supermodelul a spus că nu se gândise niciodată să nască acasă, însă a început să cocheteze cu ideea după ce a aflat mai mule despre acest lucru de la o moașă. Astfel, atât Presley (21 ani), cât și Kaia (19 ani) au venit pe lume acasă.

Lisa Bonet, soția lui Jason Momoa i-a născut pe toți cei trei copii ai cuplulu acasă. Lisa a născut pentru prima dată acasă în 1988, pe când avea o relație cu Lenny Kravitz și a ales aceeași metodă și pentru Lola (13 ani) și Nakoa-Wolf (11 ani).

Demi Moore a născut și ea de trei ori acasă. Actrița are trei copii cu actorul Bruce Willis. Rumer (32 ani), Scout (29 ani) și Tallulah (26 ani) au devenit deja la rândul lor adulți.

Jennifer Connelly este o altă actriță care și-a programat nașterea în apă acasă, în 2011. Connely este căsătorită cu Paul Bettanu și a adus-o pe lume acasă pe fiica ei, Agnes Lark. Connely a fost ajutată, de asemenea, de o moașă.

Sursă foto: Shutterstock

Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: