Deși primesc tot timpul roluri și au o viață extrem de activă, acești actori celebri nu au neglijat nici viața de familie.

Ei s-au căsătorit sau, pur și simplu, și-au dorit să aibă copii așa că i-au făcut cu partenerele lor. Fie că mai au o relație cu mama copiilor lor sau nu, actorii din lista de mai jos sunt tătici extrem de devotați și nu își neglijează niciodată copiii.

1. Ryan Reynolds (44 ani) – cunoscut în special pentru rolul din filmul Deadpool, Ryan Reynolds este căsătorit din 2012 cu actița Blake Lively și au împreună trei copii, Betty (1 an), Inez (4 ani) și James (5 ani).

2. Jason Momoa (41 ani) – cunoscut pentru rolul Aquaman și apariția din Game of Thrones, Jason Momoa este căsătorit cu Lisa Bonet și au împreună doi copii, pe Lola (13 ani) și pe Nakoa-Wolf (11 ani).

3. Chris Hemsworth (37 ani) – actorul care a făcut senzație în rolul lui Thor în seria Avengers este căsătorit cu actrița Elsa Pataky și au împreună trei copii: India Rose (8 ani) și gemenii Tristan și Sasha (6 ani).

4. Matthew McConaughey (50 ani) – actorul și soția sa, Camila Alves, au împreună trei copii: Levi (12 ani), Vida (10 ani) și Livingston (7 ani).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

with reverence #fathersday

O postare distribuită de Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) pe

5. Idris Elba (48 ani) – actorul are o fiică de 18 ani pe nume Isan, din relația cu Hanne Kim Norgaard și un băiețel de 6 ani pe nume Winston din relația cu make-up artistul Naiyana Garth.

6. Orlando Bloom (43 ani) – actorul are doi copii, un băiețel pe nume Flynn (9 ani) din mariajul cu Miranda Kerr și o fetiță în vârstă de o lună, Daisy Dove, cu actuala sa parteneră, cântăreața Katy Perry.

7. Jude Law (47 ani) – actorul are cinci copii: Rudy (18 ani), Iris (19 ani) și Rafferty (24 ani) în urma relației cu Sadie Frost; Sophia (11 ani) în urma relației cu Samantha Burke și Ada (5 ani) din relația cu Catherine Harding.

Sursă foto: Instagram


Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: