Vedetele, ca orice persoană, trec prin momente nefericite.

5 celebrități au găsit puterea să vorbească despre pierderea unei sarcini.

1. Chrissy Teigen, mamă a doi copii a distribuit pe Instagram poze în care se poate citi durerea pierderii unui copil. Chrissy și John Legend l-au pierdut pe fiul lui nenăscut, căruia îi aleseseră, ca niciodată, și numele, urma să-l cheme Jack. „Suntem șocați și îndurerați atât de tare, e o durere pe care nu am mai simțit-o vreodată. Nu am reușit să oprim sângerarea și să îi oferim bebelușului nostru lichidele de care avea nevoie, în ciuda tuturor pungilor de sânge care mi-au fost administrare. Nu a fost suficient”, a scris Chrissy Teigen pe Instagram.

2. Michelle Obama a povestit în autobiografia sa despre ce a simțit atunci când a pierdut o sarcină. „M-am simțit pierdută și singură și m-am simțit așa pentru că nu știam cât de comune sunt pierderile de sarcină, pentru că nimeni nu vorbește despre ele. Noi, femeile, trăim singure cu durerea noastră”, a relatat fosta primă doamnă a Americii. Michelle Obama a reușit să aibă până la urmă două fete sănătoase cu ajutorul fertilizării in vitro.

3. Beyonce a dezvăluit că a pierdut prima sa sarcină în documentarul ei, Life Is but a Dream. Artista a povestit că a apucat să-i audă bătăile inimii bebelușului ei, pe care le-a numit „cel mai frumos cântec pe care-l poți auzi vreodată”. Muzica i-a servit drept terapie lui Beyonce, care are acum trei copii cu Jay-Z – Blue Ivy, Rumi și Sir.

4. Gwyneth Paltrow are doi copii cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin. Aceasta a povestit pentru Daily Mail că Apple și Moses o întreabă mereu de ce nu pot avea încă un frate sau o soră. Actrița nu mai vrea să încerce să aibă copii după ce a fost aproape să moară când a rămas însărcinată pentru a treia oară și a pierdut sarcina.

5. Mariah Carey a pierdut o sarcină înainte să îi nască pe Morrccan și Monroe, gemenii săi. „Experiența aceasta ne-a zdruncinat pe amândoi și ne-a transpus într-un loc extrem de întunecat. Când s-a întâmplat nu am fost capabilă să vorbesc cu nimeni despre asta. Nu a fost deloc ușor”, a spus Mariah.

Sursă foto: Instagram @chrissyteigen


Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: