Deși în ochii tuturor duc o viață de lux și nu au probleme de niciun fel, există câteva vedete care au devenit mame în adolescență, scrie The Things.

Fie că au fost sarcini planificate sau nu, ele și-au acceptat noul rol, chiar dacă asta a însemnat să fie luate cu asalt de presă și de publicul lor.
 
Cu toate acestea, vedetele de mai jos au reușit să jongleze cu cele două roluri, îndeplinindu-și foarte bine rolul de mame, dar îngrijindu-se și de cariera lor.
  1. Aretha Franklin – are o poveste de viață cu adevărat incredibilă, care include și nașterea unui copil la o vârstă fragedă. La 13 ani, a devenit pentru prima dată mamă. Ulterior, a mai născut un copil pe când avea 14 ani și s-a căsătorit la 19 ani, aducând pe lume al treilea ei copil.
  2. Jamie Lynn Spears – sora mai mică a lui Britney Spears a avut o carieră impresionantă în adolescență, cu roluri în filme precum Nickelodeon sau Zoey 101. Aceasta a rămas însărcinată la 16 ani și s-a confruntat cu asaltul presei și al opiniei publice.
  3. Solange Knowles – sora mai mică a lui Beyonce, a născut un băiețel pe când avea doae 17 ani. Ea nu a renunțat la copil și a luat decizia de a-l crește pe cel mic cu ajutorul familiei.
  4. Whoopi Goldberg - actrița care nu mai are nevoie de nicio prezentare a devenit mama unei fetițe la vârsta de 18 ani.  După naștere a abandonat școala și s-a mutat în Los Angeles, în căutarea unui trai mai bun pentru ea și fiica ei, Alex.
  5. Sofia Vergara – s-a căsătorit la 18 ani cu Joe Gonzalez, iubitul ei din copilărie, iar la 19 ani l-a adus pe lume pe Manolo.
Sursă foto: Shutterstock

Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: