Veste bună pentru Tesla, firmă afectată grav, în ultima perioadă, de o publicitate negativă din cauza problemelor de siguranță și a unor abuzuri la locul de muncă! Un copil s-a născut pe locul din față al unei mașini electrice care mergea pe pilot automat.

”Bebelușul Tesla”

O mamă din Philadelphia a dat naștere la ceea ce se crede a fi primul ”bebeluș Tesla” din lume: un copil născut pe scaunul din față al unei mașini electrice inteligente în timp ce aceasta conducea pe pilot automat.

Mămica pe nume Yiran Sherry a simțit cum i se rupe apa și este cuprinsă de durerile facerii în timp ce se afla cu întreaga familie blocată în trafic. Yiran Sherry, în vârstă de 33 de ani, și soțul său, Keating Sherry, de 34, îl duceau pe Rafa, fiul lor în vârstă de 3 ani, la grădiniță.

Potrivit presei de peste ocean, incidentul a avut loc în luna septembrie a acestui an. Lui Yiran Sherry i s-a rupt apa în timp ce familia era blocată în trafic. Cu ritmul contracțiilor crescând rapid și cu un trafic de calvar, cuplul și-a dat seama că nu vor ajunge la timp pentru ajutor medical.

Așa că bărbatul a pus vehiculul pe pilot automat, după ce a setat sistemul de navigație spre spital, aflat la 20 de minute distanță, în suburbia Paoli. El a spus că a ținut o mână ușor pe volanul mașinii în timp ce își ajuta soția să nască, potrivit The Guardian.

Cei doi s-au gândit ceva timp dacă soția să nască în mașină sau să încerce să rezistă până la spital, dar traficul era infernal și nu puteau ajunge în timp util așa că au decis să nască în vehicul. Yiran Sherry și-a născut fiica ajutată de soț în timp ce ajungeau la spital.Asistentele au tăiat cordonul ombilical al bebelușului chiar pe scaunul din față al mașinii.

Toți veneau să vadă bebelușul Tesla

"Odată ce pediatrul a spus: "Este sănătoasă, felicitări", a fost o adevărată ușurare pentru noi", a povestit Keating.

Ajunsă în spital, Yiran a spus că asistentele au continuat să vină în camera ei pentru a vedea "bebelușul Tesla": "Tu ești cea care a născut copilul în mașină?"

Cuplul și-a numit fiica Maeve Lily, după ce s-a gândit pentru scurt timp la numele Tess, ca omagiu pentru producătorul auto.

"Mulțumim inginerilor geniali de la Tesla pentru extraordinara voastră proiectare a pilotului automat", a spus Keating Sherry.

Captură Youtube