Întâmplare emoţionantă, desprinsă parcă dintr-un film, într-o provincie din India. Un bebeluş abandonat a fost îngrijit de o căţeluşă ca pe propriul său puiuţ. Dovada că animalele sunt cei mai buni prieteni ai omului.

O fetiţă care abia venise pe lume a fost abandonată de mamă pe un câmp goală şi încă mai avea cordonul ombilical ataşat. Micuţa a fost găsita de o căţelusă, care a avut grijă de ea o noapte întreagă. Ea i-a ţinut de cald şi a salvat-o. Localnicii din Chhattisgarh, o provincie a Indiei, au avut un adevărat şoc când au gasit-o pe micuţă şi au fost uimiţi cât de grijulie a fost căţeluşa cu micuţa. 

Fetiţa a fost dusă imediat la spital, a fost examinată de medici, iar starea ei a fost una bună datorită căţeluşei care a îngrijit-o ca o adevărată mamă. Micuţa a numit numele de Akanksha. A fost demarată o anchetă, iar autorităţile încearcă să afle cine sunt părinţii micuţei. 

”Probabil că micuța nu ar fi supraviețuit fără atenția pe care a primit-o de la cățelușă. A protejat-o de frig dar și de alți câini vagabonzi din zonă”, s-a precizat într-un comunicat. 

Sursa foto: shutterstock.com