Străbunica vedetă pe TikTok! Lily Ebert, în vârstă de 98 de ani, are peste 1,6 milioane de urmăritori și chiar o carte intitulată ”Lily’s Promise”, despre viaţa ei extrem de încercată.

Lily Ebert este o supravieţuitoare a Holocaustului. Ea a petrecut patru luni în lagărul de concentrare de la Auschwitz. A fost eliberată de soldaţii americani în aprilie 1945, la vârsta de 20 de ani. După eliberare, Ebert, care crescuse în Ungaria, a petrecut un an în Elveţia înainte de a se muta în 1946 în Palestina aflată, la vremea aceea, sub mandat britanic.

Ea a emigrat în Marea Britanie în 1967 împreună cu soţul ei, Samuel, şi a început o viaţă în care a făcut cunoscute lumii ororile Holocaustului.

@lilyebert Every baby is precious and a miracle ❤️ At 9️⃣8️⃣ Lily is now a great grandmother to 35 special great grandchildren ???????? #98yearold #holocaustsurvivor #greatgrandma #socute #survivor #learnontitkok #strongwoman #tiktokgrandma #viral #jew #hungarian #baby #lovethis #socute #blowthisup ♬ You Are My Sunshine - Kina Grannis

Bebeluşii sunt „cea mai bună răzbunare împotriva naziştilor”

În prezent, Lily Ebert locuieşte în nordul Londrei şi are trei copii, 10 nepoţi şi 35 de strănepoţi. Recent și-a cunoscut cel mai tânăr strănepot, născut la începutul lunii ianuarie. Momentul emoționant a fost postat pe rețelele de socializare, iar fanii s-au înduioșat.

”Pentru oricine reuşeşte acest lucru, să devină străbunică, este ceva special, dar cu atât mai mult pentru mine ca supravieţuitoare a Holocaustului, este ceva foarte special”, a declarat Ebert.

Captură video