Părinții țin cont de multe aspecte atunci când aleg un cărucior pentru bebelușul lor.

Cu cât căruciorul are mai multe funcționalități, cu atât atrage mai mult atenția celui aflat în căturarea unui astfel de echipament.
 
De Black Friday, eMAG vine cu cele mai bune oferte la cărucioarele pentru bebeluși.
 
Carucior 3 in 1 Graco Evo Mineral, Albastru/Gri
 
Graco Evo este căruciorul complet, destinat unui stil de viață modern, perfect pentru exploratorii urbani. Cărucior Evo 3 in 1 Mineral, este un sistem compus din: cărucior Evo Mineral, landou Evo Mineral și scaun auto Snugride i-Size Mineral.
 
Cărucior nou născuți 3 in 1 Baby Care™ PRO 530
 
Căruciorul pentru copii Baby Care PRO 530 este recomandat pentru categoria de vârstă 0-36 luni și conține două piese: landoul este transformabil în parte sport și scoica. Cadrul este prevăzut cu adaptori.
 
Cărucior 3 in 1 Jools Eclipse Navy, Krausman
 
Capotina căruciorului este făcută dintr-un material respirabil, care rezistă la apă, vânt și are protecție solară. Țesăturile lavabile la mașina de spalat și interiorul fabricat din bumbac fac din căruciorul de la Krausman o inovație pe această piață. Suspensia spate reglabilă ceea ce permite un comfort aparte pentru bebeluș.
 
Cărucior 3 in 1 GB Maris Capri, Blue
 
Gb Maris este cea mai bună soluție când vine vorba de viața urbană alaturi de copii. Componentele căruciorului sunt ușor de montat pe cadru. Se poate utiliza atât cu fața spre părinți, cât și spre lume, iar avantajele suplimentare vin prin unitatea sport flexibilă și modernă.
 
Cărucior 3 in 1 Krausman Nexxo, Galben
 
Căruciorul Nexxo de la Krausman este un cărucior de lux, spațios, proiectat cu cele mai recente tehnologii, multifuncțional, pentru copii de la 0 luni. Căruciorul îmbină stilul modern cu materialele de înaltă calitate.