Confortul este extrem de important pentru o bună creștere și dezvoltare a bebelușilor.

Alegerea unui pătuț pentru noul născut poate fi extrem de dificilă. Totuși, de Black Friday viitorii părinți sau cei care tocmai și-au mărit familia pot alege dintr-o gamă largă de pătuțuri la oferte speciale.
 
Pătuț pliant Wunderkid Stars, 2 nivele, cu masă de înfășat și arcadă cu jucării
 
Potrivit pentru deplasări, fiind echipat cu tot ce îi trebuie pentru a putea oferi tot confortul de acasă bebelușului. Este ușor de asamblat și dezasamblat, având o pliere compactă.
 
Pătuț din lemn BabyNeeds Ola, cu sertar, 120x60 cm
 
Patuțul pentru copii BABYNEEDS OLA alb cu sertar cu un design clasic se poate integra perfect în orice ambianță. Este realizat din lemn masiv de pin și mdf, fiind ușor, dar foarte stabil și rezistent. Este recomandat de la naștere până la vârsta de 4 ani.
 
Pătuț Krausman Golden Flowers DeLuxe cu 2 niveluri
 
Pătuțul pliabil Krausman - Patut Golden Flowers DeLuxe se poate monta și demonta foarte ușor, este ideal atât pentru calătorii cât și pentru acasă. Oferă copilului tău un loc elegant pentru un somn liniștit și un loc de joacă comfortabil și spațios.
 
Pătuț pliant, țarc copii Baby Care™ NEST, pliabil pe 2 niveluri, cu muzică și masă înfășat
 
Este confecționat din materiale de calitate. Este prevăzut cu 2 niveluri: unul pentru nou-născuți și unul pentru perioada când copilul începe să se ridice în șezut. Copilul va fi supravegheat prin cele 2 laterale, cu ajutorul plaselor transparente. Poate fi folosit atât ca pătuț, cât și ca țarc dar și ca masă de înfășat.

Pătuț pliant Wunderkid Space, 2 nivele, cu masă de înfășat și arcadă cu jucării
 
Conține o arcadă de jucării de pluș detașabilă, două roți cu sistem de blocare pentru a ușura mutarea și nu în ultimul rând o măsuță de schimbat scutece, de asemenea detașabilă și salteluța pliabilă pentru călătorii.