Venirea pe lume a unui copil reprezintă un moment de bucurie pentru familie, iar părinții își doresc ce este cel mai bun pentru noul membru.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să îl cumperi pentru copil este căruciorul. Oferta este una variată, iar caracteristicile pentru fiecare dintre ele sunt destul de stufoase, mai ales când vine vorba despre cărucioarele 3 in 1. 

Acest tip de cărucioare este util, deoarece ajută proaspeții părinți în primul an de viață al copilului, ținând cont de faptul că include și stoica utilă pentru transportul bebelușului în mașină. 

Iată 10 modele de cărucioare 3 in 1 dintre care poți alege pentru copilul tău:

1. Cărucior 3 in 1 Peg Perego Book Plus 51 S Titania i-SIZE

Sasiu Book Plus 51 S Titania

Hamac Pop-Up prevăzut cu protecție pentru picioare și apărătoare de ploaie

Landoul Culla Elite, omologat pentru autovehicule

Scaun Auto Primo Viaggio i-Size

Geantă Accesorii Pentru Cărucior cu salteluță pentru înfășat

2. Cărucior City Mini GT2 Slate sistem 3 in 1

Cărucior City Mini GT2 Slate

Landou Slate City Mini 2/GT2/Elite2

Scaun Auto City Go i-Size Black

Adaptori scaun auto City Go i-Size

3. Cărucior multifuncțional 3 in 1 Espiro Next Manhattan 213

Noul cărucior multifuncțional marca Espiro este proiectat de la zero pentru a satisface toate nevoile și așteptările părinților.

Este caracterizat prin materiale de înaltă calitate, echipamente suplimentare, design modern și culori în trend, dar și o multitudine de soluții tehnice și functionale care fac din folosirea acestui cărucior o aventură agreabilă, dar în același timp sigură pentru copii și părinți.

Suspensii moi, landou încăpător, materiale de înaltă calitate: pur și simplu perfect pentru plimbări, încă din prima zi de viață a micuților.

4. Cărucior copii 3 in 1 Bexa Ideal 2020 Gold

Ideal 2020 se evidențiază prin cadru din aluminiu negru, care împreună cu textilul de foarte bună calitate, aduce o notă elegantă aparte, fiind astfel alegerea părinților nonconformiști, cu gusturi rafinate. 

Căruciorul pentru copii Bexa Ideal 2020 surprinde prin landoul cu design ovalar în partea de jos, modern și elegant, cadrul ușor din aluminiu.

Confortul interior este oferit de salteluța din fibră de cocos cu husă din bumbac și de landoul complet căptușit din bumbac de calitate. Landoul este din plastic îmbrăcat în piele la partea inferioară, are sistem de aerisire și trapa anti-reflux. Copertina din material textil de calitate superioară cu rezistență la UV +50 și rezistență la umiditate și la foc.

5. Sistem modular 3 in 1 Coccolle Cassia Khaki

Robust, ușor de  manevrat și fiabil, căruciorul modular CASSIA este confecționat din materiale de înaltă calitate, fapt ce îi conferă un aspect modern și elegant.

Cadrul căruciorului CASSIA este echipat cu roți din cauciuc de nouă generație, care beneficiază de tehnologie anti-șoc, obținându-se astfel o mai bună amortizare a bruscărilor inevitabile apărute în timpul plimbărilor. 

Coșul auto este adresat grupei de greutate 0 – 13 kg și este omologat în conformitate cu standardul european R44/04.

6. Cărucior 3 in 1 Modena Mod2 Coletto

Căruciorul pentru copii Modena 3 in 1 este un cărucior multifuncțional compus din 3 piese separate, landoul, parte sport și scaun auto tip scoică. Modena dispune de un design elegant și este fabricat în Polonia.

Caracteristici cărucior Modena de la Coletto 3 in 1:

- cadru din aluminiu;

- tapițerie cu inserție de piele ecologica, ușor de curățat;

- roți gonflabile și cu spițe pentru un confort sporit al bebelușului;

- greutate cadru + landou - 13 kg;

- mâner reglabil pe înălțime, căptușit în piele ecologică, se poate modifica până la max 115 cm;

7. Cărucior copii 3 in 1 Bebetto Luca
 
Noul Bebetto Luca este, înainte de orice, un cărucior elegant. Materialele uni, cu tapiseria ce îmbracă inclusiv partea plasticată a landoului, cadrul negru sau argintiu și discretele accente din piele ecologică maro sunt elemente care-l poziționează în clasa superioară la capitolul design.
 
În plus, funcționalitatea de excepție și inovațiile tehnice caracteristice brandului fac ca noul Bebetto Luca să confirme așteptările părinților.
 
Este un cărucior recomandat a fi utilizat de la naștere și până la vârsta de 3 ani, sau greutatea copilului de cel mult 15 kilograme.
 

8. Cărucior copii 3 in 1 Chicco Best Friend+ Light Stone

Chicco Trio Best Friend Light, atât de simplu și intuitiv, dar atât de performant, este cel mai bun aliat al părinților aflați în căutarea unei soluții moderne și inteligente. Este conceput în mod special pentru noile începuturi, în care libertatea este chiar mai frumos percepută decât înainte. 

Sistem modular din 3 piese stilizate și compacte:

- landou

- scaun auto

- cărucior sport

9. Cărucior copii 3 in 1 Baleo Camarelo Ba-3

BALEO este soluția ideală pentru bebeluși din primele luni ale vieții. Căruciorul îndeplinește toate cerințele de siguranță. O analiză aprofundată a nevoilor părinților și copiilor ne-a oferit inspirație în crearea acestui model. 

BALEO se caracterizează printr-un design inovator și culori pale, ceea ce îl deosebește de alte cărucioare. Combină eleganța, stilul sportiv și funcționalitatea, care este cu siguranță o problemă fundamentală pentru părinți. 

Căruciorul Baleo are o amortizare dublă reglabilă, frână centrală, roți gonflabile pivotante mari cu o blocare automată pe linie dreaptă. Include o geantă agațată pe mâner și un coș de cumpărături cuprinzător, acoperit și căptușit bine.

10. Cărucior 3 in 1 Chicco Trio Sprint car kit SandShell 0luni+

Trio Sprint reprezintă soluția completă și practică pentru părinții care își doresc un produs care oferă multiple avantaje din punctul de vedere al raportului calitate-preț.

Compus din:

- landou grupa 0+

- scaun auto grupa 0+

- cărucior sport

- cadru

- geantă accesorii

Vezi aici mai multe oferte pentru cărucioare 3 in 1!